Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • maak het gezellig thuis met timboo

    Tijd voor gezelligheid en intense nestwarmte met je gezinnetje. Creëer een oase van rust met het bamboetextiel van Timboo. Collecties die gemaakt zijn om jou en je spruitje te omarmen in alle zachtheid. Genieten is een doe-woord, ontdek wat Timboo allemaal voor jou in petto heeft!

    slapen

    De magie van de nacht begint wanneer de zon achter de horizon verdwijnt en het zandmannetje zijn droomstof strooit. Bij Timboo kun je het hart van je kleine dromer verwennen met heerlijk warme en veilige bedlinnen. Wist je dat Timboo voor maar liefst 90% uit bamboevezels bestaat? Duurzaam, zacht en helemaal veilig voor je kleine spruit.

    Timboo
    Timboo badcape

    baden

    Niets zaliger dan een heerlijk warm badje. Maak van het badmoment een écht wellnessmoment met de knuffelzachte badcapes, badjassen, handdoeken, ... van Timboo. De unieke samenstelling van het bamboetextiel van Timboo is met z'n immense zachtheid, ideaal om je (pasgeboren) spruitje in te wikkelen. Bovendien absorbeert de stof 60% meer dan andere badstoffen. Zo droogt je kleintje sneller en vat hij/zij minder snel kou.

    Timboo slabben

    eten

    Samen aan tafel heerlijke hapjes nuttigen en gezellig keuvelen over je dag, het is misschien wel het leukste ritueel van allemaal! Begin ermee vanaf de eerste dag, samen met je spruitje. Baby’s durven wel eens een ‘beetje’ te smossen maar laat je hierdoor zeker niet tegenhouden. Met de producten van Timboo ben jij hier helemaal op voorbereid. De slabben, bandana's, slabben met mouwen en inlegkussen beschermen je interieur en je spruitje. Ze nemen vloeistoffen snel op en zijn wasbaar op lage temperaturen, zo kan jij zorgeloos genieten met je gezin.