Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • veilig buiten spelen met een anti-uv tent

    Het zonnetje schijnt weer en dat betekent buitenspeeltijd! Als kersverse ouder wil je niets liever dan samen met je baby de wereld verkennen. Maar wist je dat baby's in hun eerste levensjaar nog niet de natuurlijke bescherming tegen UV-stralen hebben? Dus voordat je op avontuur gaat, zorg ervoor dat je baby goed beschermd is met zonnecrème, een zonnebril, een schattig zonnehoedje en natuurlijk een veilige speelruimte met anti-UV. Zo kan je kleintje zonder zorgen de wereld ontdekken, of het nu op het strand, in het park of zelfs in de bergen is.

    anti-uv tent marinière BabyMoov

    anti-uv tent marinière 

    De anti-UV tent Marinière van Babymoov doet meer dan alleen beschermen tegen de zon. Het biedt ook bescherming tegen wind en zand, waardoor het de ideale metgezel is voor al jullie buitenavonturen. Met een SPF 50+ beschermingsfactor houdt deze tent schadelijke UVA en UVB stralen tot wel 99% tegen.

    Bestel 'm hier 

    eenvoudige installatie

    Dankzij zijn pop-up systeem is het tentje eenvoudig te installeren en op te bergen. Deze speelruimte is van alle markten thuis. Hij heeft een grote opening aan de voorkant en twee vensters met kleppen aan de achterkant voor een optimale ventilatie. Het muggennet kan volledig gesloten worden met behulp van een ritssluiting en het fijne gaas hiervan beschermt je baby tegen de vele insecten die er in de zomer zijn. Het grondzeil is waterafstotend: héél handig bij kleine ongelukjes.

    anti-uv tent aquani

    De Aquani helpt je baby te beschermen tegen de zon en stimuleert zijn zintuigen vanaf zijn geboorte. Meegroeiend: wanneer je kindje groter wordt, kan je de tent gebruiken om hem op ieder moment verkoeling te bieden. De Aquani heeft een afneembare luifel en is van waterdicht zeildoek. Door de matras te verwijderen, beschik je over een zwembadje (tot 75 liter). Hoe leuk is dat?

    Bestel 'm hier

    babyni anti-uv speelruimte

    De Babyni speelruimte van Babymoov zorgt voor optimale bescherming van je kleintje. Met het eenvoudige pop-up systeem heb je in een handomdraai een extra bedje klaar.

    Bestel 'm hier