Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • tips bij het kiezen van de perfecte kinderstoel

    Het selecteren van een geschikte kinderstoel kan een uitdaging zijn. Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen. We hebben vier essentiële vragen opgesteld om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte kinderstoel die bij jou en je kindje past. Let’s go!

    eetstoel

    1. waar wil je de kinderstoel gebruiken?

    Als je een keuken hebt met een eiland, wil je misschien je kindje daar laten eten. Slechts enkele kinderstoelen zijn hoog genoeg om aan een keukeneiland te gebruiken en kunnen ook op reguliere eettafelhoogte worden aangepast. Kies een stoel die flexibel verstelbaar is in hoogte, zodat je niet elke keer hoeft te sleutelen.

    Eetstoelen die aan een keukeneiland passen:

    • Childhome Evolu
    • Fresco Bloom
    • Quax Ultimo

    2. hoe lang wil je de stoel gebruiken?

    Je kindje ontwikkelt zich heel snel. Sommige eetstoelen kun je al direct vanaf de geboorte gebruiken door een speciale ligstand. Zo leert je baby dat samen eten gezellig en belangrijk is. Bovendien is het geven van hapjes veel makkelijker dan dat je dat in een wippertje moet doen. Rond 4-9 maanden leert je kindje zitten. Let erop dat de stoel ook voor de tussenfase geschikt is. 

    Zodra je kindje zelfstandig rechtop kan zitten (6-9 maanden), is er een ruime keuze aan eetstoelen beschikbaar. Sommige zijn geschikt van 6 maanden tot 3 jaar en daarnaast heb je ook meegroeistoelen. Daar kan je kindje bijvoorbeeld van geboorte tot wel 6 of 8 jaar in zitten.

    Bloom Fresco eetstoel
    eetstoel

    3. wat past bij jouw stijl?

    Je baby'tje heeft heel veel spulletjes nodig die je huis vullen, uiteraard mag je daar bij kijken wat jij graag ziet en wat in je interieur past. Kijk dus goed welk design eetstoel bij jouw stijl past. Er zijn klassieke houten stoelen, lichtgewicht opvouwbare plastic stoelen of metallic design stoelen. Zo is er voor elke ouder een stoel waar ze blij van worden. Besef dat de kinderstoel zeker 5 tot 6 jaar in je woonkamer staat. Je gebruikt deze dus veel langer dan je kinderwagen en je kijkt er elke dag naar. 

    4. wat is mijn budget? 

    Uiteraard is budget belangrijk, maar vergeet niet naar de toekomst te kijken. Welke kinderstoel gaat lang mee? Welke is multifunctioneel?

    Sommige kinderstoelen hebben een basismodel waarbij je in elke fase extra onderdelen moet kopen. Tel de kosten van alle onderdelen bij elkaar op om de totale prijs van de kinderstoel te berekenen.

    eetstoel