Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • de air layer: de sleutel tot comfort en luchtcirculatie

    De AeroMoov Air Layer is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je kindje niet langer last heeft van zweten in de buggy of autostoel. Dit slimme inlegje houdt je kleintje fris en droog, waardoor uitstapjes en reizen tijdens warm weer zorgeloos kan verlopen. De Air Layer voert alle warmte af en laat frisse lucht circuleren voor een aangename ervaring.

    AeroMoov air layer

    hoe werkt het?

    Deze ademende luchtlaag met geavanceerde 3D-technologie creëert een veilige luchtcirculatie die overmatig zweten bij je kindje vermindert. Overtollige lichaamswarmte wordt moeiteloos afgevoerd, terwijl frisse lucht uit de omgeving wordt aangevoerd. Het luchtlaagje kan niet worden ingedrukt, waardoor het constant voor luchtcirculatie zorgt. Geen natte rugjes of klamme haartjes meer. Dit is puur comfort voor jou en je kleintje! 

    tal van voordelen

    De Air Layer van AeroMoov biedt veel voordelen. Hij absorbeert vocht en transpiratie waardoor je kleintje niet kan zweten. Hij verkleint het risico op oververhitting en zorgt voor constante luchtregulatie. Comfortabel voor jou en je spruitje! Hij kan gebruikt worden in elk seizoen en heeft gordel uitsparingen voor veilig reizen. Je autostoel of buggy blijft ook langer mooi, fris en als nieuw! 

    AeroMoov air layer

    Alle Air Layers