Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • help, mijn baby zweet in de auto

    Zomerse hitte, een stralende zon en een gezellige autorit met je kleintje. Wat kan er nu misgaan? Nou, een nat rugje of klamme haartjes waardoor je baby of kindje ongemak ervaart! Het is een herkenbaar probleem waar veel ouders mee te maken krijgen. Maar geen paniek, AeroMoov komt met de ultieme redding: de Air Layer! Ready to beat the heat? Let's go!

    AeroMoov air layer

    waarom zweten baby's in de auto?

    Baby's hebben een minder ontwikkeld thermoregulatiesysteem dan volwassenen, waardoor ze gevoeliger zijn voor temperatuurschommelingen. Daarnaast kan de temperatuur in een auto snel stijgen. Het gebrek aan ventilatie en de warmte die wordt gegenereerd door het autostoeltje zelf, kunnen bijdragen aan overmatig zweten bij baby's.

    air layers

    Hier komt de AeroMoov Air Layer om de hoek kijken! Ze zijn speciaal ontworpen om de temperatuur en het comfort van je baby in de auto te verbeteren. Ze hebben een ademende luchtlaag met 3D-technologie die zorgt voor een optimale luchtcirculatie rondom je baby. Dit vermindert het risico op oververhitting en het ongemak dat gepaard gaat met zweten.

    AeroMoov air layer
    AeroMoov air layer

    hoe werkt de air layer?

    De Air Layers bestaan uit verschillende lagen met de bekende AeroSleep 3D-technologie die zorgen voor een optimale luchtcirculatie. Deze luchtcirculatie zorgt ervoor dat warmte en vocht gemakkelijk kunnen ontsnappen, waardoor je baby koel en droog blijft tijdens de autorit. Bovendien is een Air Layer eenvoudig te installeren en zijn ze er in verschillende maten voor autozitjes en buggy's.

    Air Layer autostoel

    Air Layer buggy

    voordelen van een air layer

    1. Temperatuurregulatie: een Air Layer creëert een comfortabele omgeving voor je baby, waardoor het risico op oververhitting wordt verkleind.

    2. Ademend materiaal: het gebruik van de ademende 3D-technologie zorgt voor een goede luchtcirculatie, waardoor warme lucht zich niet opstapelt en lichaamstemperatuur wordt gereguleerd.

    3. Eenvoudige installatie: gemakkelijk te installeren en passen in elke buggy of autostoel – voor kinderen van 0 tot 8 jaar.

    4. Makkelijk schoon te maken: zelfs als er eens wat gemorst wordt. De Air Layer kan eenvoudig worden gewassen op 40°C, waardoor ze altijd fris en hygiënisch blijven voor je baby.

    de musthave voor de zomer

    Daar ga je dan, op weg naar avontuur met je kleintje in de auto. Dankzij AeroMoov wordt het een comfortabele en coole reis voor jullie beiden. Dus laat die zomerse autoritjes maar komen, want met een Air Layer blijven jullie koel, fris en vol enthousiasme!

    AeroMoov Air Layer

    *Opmerking: volg altijd de veiligheidsvoorschriften van autostoeltjes en kinderwagens. AeroMoov Air Layers zijn ontworpen als aanvullende accessoires om het comfort te verbeteren en het risico op oververhitting te verminderen, maar ze vervangen niet de noodzaak om je baby correct te beveiligen in een autostoel of kinderwagen.