sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijsten Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • stem op the baby's corner in de booming belgium wedstrijd

    Wij van the baby’s corner zijn supertrots op wat we de afgelopen 28 jaar hebben bereikt. Wat ooit begon als een klein winkeltje in Nazareth, is uitgegroeid tot dé plek waar ouders en grootouders terechtkunnen voor baby- en kinderproducten, met vestigingen in Nazareth, Brussel én Hasselt. Ons doel? Het leven van jonge gezinnen makkelijker maken met topkwaliteit, klantgerichte service en een flinke dosis innovatie.

    en nu hebben we jouw hulp nodig

    We zijn geselecteerd voor de Booming Belgium-wedstrijd – en met jouw stem kunnen we deze prestigieuze prijs winnen! Stemmen kost maar een paar seconden, en jij helpt ons enorm vooruit. 

    Breng je stem uit​​

    wat maakt ons bijzonder?

    Dit jaar hebben we ons Droomlijstjesconcept gelanceerd, en dat gaat veel verder dan de traditionele geboortelijst. Van baby’s eerste cadeautjes tot verjaardagen – bij ons kunnen klanten élk feestelijk moment omtoveren tot een onvergetelijke ervaring, vol gemak en luxe. Of je nu online shopt of gezellig in onze winkels langskomt, wij maken het opstellen van je lijst makkelijk, persoonlijk én vooral leuk. Alles binnen handbereik, dankzij onze handige nieuwe online tool. 

    Daarnaast zijn we enorm trots op de mamacommunity Onder mama’s, opgericht door onze founder Sonia Pypaert. Dit is dé plek waar ouders inspiratie, tips en steun vinden. Met blogs, podcasts en samenwerkingen met experts zorgen we ervoor dat ouders zich gehoord en geholpen voelen. 

    waarom op ons stemmen?

    The baby’s corner is veel meer dan een winkel. We zijn een familie, een community die ouders ondersteunt bij alles wat komt kijken bij het ouderschap. Door op ons te stemmen in de Booming Belgium-wedstrijd, help je ons om nog meer gezinnen te bereiken en te inspireren.

    Wil jij dat een bedrijf vol passie, innovatie en betrokkenheid deze prijs wint? Stem dan nu op the baby’s corner en word onderdeel van ons succesverhaal! Samen kunnen we blijven groeien en nog meer gezinnen blij maken.