Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • zoek Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • winkelen 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • wanneer kijk je het best eens voor een zwangerschapsbroek?

    Je buikje groeit en je merkt dat je gewone broeken steeds minder comfortabel zitten. Maar wanneer is het nu echt tijd om die zwangerschapsbroek aan te trekken? Bij the baby’s corner begrijpen we dat iedere buik uniek is en er is geen exacte wetenschap achter het perfecte moment om over te schakelen naar zwangerschapsbroeken. Het kan rond 12 weken zijn, maar het kan ook veel eerder of later zijn. Luister naar je lichaam en laat het voor zich spreken.

    het comfort

    Het moment waarop je thuiskomt na een lange dag en je broek meteen wilt uittrekken omdat hij knelt, is het teken dat je op zoek moet gaan naar een zwangerschapsbroek. Maar maak je geen zorgen, niemand zal zien dat je een zwangerschapsbroek draagt. Tegenwoordig zijn zwangerschapsbroeken net zo trendy en stijlvol als gewone broeken en je kunt ze zelfs na de zwangerschap blijven dragen.

    zwangerschapsbroek dragen

    de juiste maat

    Wanneer je de overstap naar zwangerschapskleding maakt, is het essentieel om te kiezen voor een zwangerschapsbroek en niet zomaar een grotere maat van je gewone broek. Zwangerschapsbroeken zijn speciaal ontworpen om jouw figuur te accentueren en bieden de juiste pasvorm voor je groeiende buik. Een gewone broek in een grotere maat zal je figuur niet flatteren en het zal je ook niet de comfortabele ondersteuning bieden die je echt nodig hebt. 

    zwangerschapsbroek dragen

    eerste zwangerschap vs. volgende zwangerschappen

    Als dit je eerste zwangerschap is, groeit je buik meestal minder snel omdat de buikspieren nog niet zo sterk ontwikkeld zijn. Daarom kan het zijn dat je bij een eerste zwangerschap pas later een zwangerschapsbroek nodig hebt dan bij volgende zwangerschappen. Maar ongeacht of het je eerste of volgende kindje is, luister altijd naar je lichaam en laat de natuur bepalen wanneer het tijd is voor die comfortabele zwangerschapsbroek. En geloof ons, je zult er net zo fashionable uitzien als altijd! 

    zwangerschapsbroek dragen
    zwangerschapsbroek dragen

    pretty (in) denim

    Denim is een tijdloze klassieker. Een zwangerschapsjeans biedt namelijk de beste ondersteuning voor je groeiende babybuik. En laten we eerlijk zijn, ze zien er ook geweldig uit. Of je nu kiest voor een elegante, casual, of trendy look, onze collectie bootcut, straight, en skinny zwangerschapsjeans heeft voor elk wat wils.