Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • de ultieme kinderwagen voor moderne ouders

    Vanaf het prille begin tot de ontdekkingsreis met jouw actieve peuter, biedt de Bugaboo Fox 5 bescherming en comfort voor jouw kindje. Ontworpen voor degenen die zowel landelijke wegen als drukke straten trotseren, biedt deze kinderwagen een moeiteloze wandelervaring in een nieuw jasje.

    Bugaboo fox 5 kinderwagen

    een nieuwe standaard

    De Bugaboo Fox 5 is niet zomaar een aantrekkelijk plaatje; het is een echte eyecatcher die verder gaat dan zijn esthetische allure. Als een lichtgewicht en compact meesterwerk, belichaamt deze kinderwagen de essentie van flexibiliteit en comfort voor moderne gezinnen. Als waardige opvolger van de Fox 3, vestigt de Bugaboo Fox 5 een nieuwe standaard in het ontwerp van kinderwagens, waarbij vorm en functie naadloos samenkomen. 

    eigenschappen die het verschil maken

    De Bugaboo Fox 5 staat garant voor een wandelervaring van topklasse met zijn indrukwekkende kenmerken. De grote antilekbanden, geavanceerde vering en de 5-punts quick-click veiligheidsgordel vormen samen een solide garantie voor een soepele en veilige wandeling. Maar dat is niet alles; de ergonomisch ontworpen stoel, veelzijdig in zit- en ligstanden, verzekert dat jouw kleintje altijd in het grootste comfort reist.

    Bugaboo fox 5 kinderwagen

    wat maakt de bugaboo fox 5 uniek?

    1. Eénhandige inklapmogelijkheid: geen gedoe meer met twee handen, want de Fox 5 klapt moeiteloos in met slechts één hand.

    2. Groeit met je kind mee: verstelbare voetensteun, zonnekap en een uitschuifbaar zitje passen zich aan aan je groeiende peuter.

    3. Verbeterde wendbaarheid: het nieuwe frameontwerp verschuift het zwaartepunt, zodat je nog eenvoudiger kan sturen met één vinger.

    4. Extra ruimte: uitschuifbare kleppen op de boodschappenmand bieden meer ruimte voor onderweg.

    toewijding aan duurzaamheid

    Met duurzaamheid als speerpunt, is de Bugaboo Fox 5 vervaardigd uit hoogwaardige materialen en uitgerust met een PFAS-vrije, waterafstotende coating. Het gebruik van bio-based materialen draagt bij aan een aanzienlijke vermindering van CO2-uitstoot, terwijl de handgrepen van de duwbeugel gemaakt zijn van vegan leer. Zo combineert de Bugaboo Fox 5 een stijlvol design met een milieuvriendelijke benadering.

    Ontdek de Bugaboo Fox 5