Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • veilig slapen in het perfecte bedje

    Er is niets belangrijker voor de groei, gezondheid en het humeur van je kleintje dan lange, diepe en vooral veilige slaapjes. Maar wat zijn eigenlijk 'veilige slaapjes'? En hoe bereik je dat? Hier ontdek je de sleutel tot een rustige nacht.

    vailig slapen Puckababy

    de juiste houding

    We hebben allemaal wel eens gehoord dat houding alles is. Voor baby's kun je dit heel letterlijk nemen. Als je je baby te neerlegt, is het cruciaal om hem of haar op de rug te leggen. Dit is de beste positie voor een gezonde ademhaling. Mocht je baby zich tijdens de slaap toch omdraaien naar de buik, draai hem of haar dan voorzichtig terug op de rug of gebruik een goed passende slaapzak. Zo'n slaapzakje maakt het voor de kleine beweeglijke slaper moeilijker om zelfstandig te draaien.

    een veilige matras

    Voor extra gemoedsrust kun je je baby laten slapen op een ademende matras en matrasbeschermer van AeroSleep. Deze zorgen ervoor dat je kindje voldoende zuurstof krijgt, zelfs als hij of zij zich omdraait. Bovendien houden ze je baby koel in warme omstandigheden en ze zorgen voor een goede vochtafvoer. Zo wordt je baby niet meer wakker van 'koud zweet' of met klamme slaapkleding.

    het perfecte bedje

    Een veilige slaapomgeving is essentieel voor een goede nachtrust. Zorg ervoor dat je baby slaapt in een rookvrije, goed geventileerde kamer die volledig verduisterd kan worden. Kies bij het uitzoeken van een babybedje voor luchtdoorlatende wanden en spijlen die op de juiste afstand van elkaar staan (tussen 4,5 en 6,5 cm). Leg de wieg niet vol met knuffels en kussens, omdat deze de ademhaling van je baby kunnen belemmeren.

     veilige, functionele slaapzakjes

    Zelfs als de kamertemperatuur niet optimaal is, kun je je baby een zalige nachtrust bezorgen met de juiste slaapkleding. Voor de meest veilige slaapomgeving kies je voor een babyslaapzak van Puckababy. Deze slaapzakken hebben alleen maar voordelen. Ze voorkomen dat je baby zich omdraait en bloot komt te liggen, wat een betere nachtrust garandeert. Voor de allerkleinsten is een inbakerslaapzakje zoals de Piep van Puckababy een betere, meer comfortabele en veilige optie dan hydrofiele doeken of lakentjes. Deze doeken kunnen 's nachts losraken, waardoor je baby bloot komt te liggen en wakker kan worden door de kou.

    het perfecte slaapzakje

    Als je een kleine avonturier in huis hebt, voorkomt een slaapzakje dat je peuter uit bed kan stappen. De slaapzakjes van Puckababy hebben een rits aan de onderkant, wat aangenamer is voor je baby omdat hij of zij deze niet voelt zitten. Voor ouders met een ontsnappingskunstenaar in huis biedt de rits extra gemoedsrust. Bij de aankoop van een babyslaapzakje is het belangrijk dat deze goed past bij de grootte van je baby. Een goede slaapzak sluit goed aan, maar zit niet te strak en zorgt ervoor dat je kleintje comfortabel en veilig blijft slapen. Puckababy babyslaapzakjes zijn voorzien van een extra buikband om de allerkleinsten veilig op hun plaats te houden. Bovendien zijn deze slaapzakjes in de lengte verstelbaar, zodat ze met je kleintje meegroeien. Zo kun je jarenlang genieten van een heerlijke en veilige nachtrust, zonder zorgen.

    Puckababy slaapzakken