Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • ontdek de multi-terrein kinderwagen voor elk parcours

    Of je nu landelijke wegen verkent of drukke straten doorkruist, de Bugaboo Lynx met easy vingertopbesturing en haar strakke design maakt elke wandeling gemakkelijk. En als je hem niet nodig hebt, vouw je hem eenvoudig op voor in de kofferbak of een kleine opbergruimte. Lichtgewicht, gemakkelijk te manoeuvreren en met een ruime mand onder de stoel, is het eigenlijk dé onmisbare kinderwagen waarmee gezinnen moeiteloos overal naartoe kunnen.

    Bugaboo Lynx kinderwagen

    innovatief inklapbaar

    De Bugaboo Lynx kinderwagen zit boordevol handige functies voor elke dag, waardoor een trip naar de winkel net zo comfortabel wordt als een wandeling in de natuur. Deze kinderwagen staat altijd klaar voor vertrek, is inklapbaar in één stuk en licht van gewicht, zodat je hem moeiteloos de trap op en af kunt dragen en gemakkelijk in en uit je auto kunt tillen.

    lichtgewicht

    Dankzij het lichtgewicht ontwerp is het een eenvoudige klus om zowel je passagier als al je spullen moeiteloos te dragen in de ruime bagagemand onder de stoel. Zelfs wanneer de mand helemaal vol zit, manoeuvreer je moeiteloos over hobbelige paden en door drukke straten.

    soepel door elke bocht

    Of je nu stoep op stoep af gaat of door een krappe ruimte manoeuvreert, dankzij de vering in twee van de wielen kun je snel en moeiteloos sturen. Je kunt met een zelfverzekerd gevoel elke route nemen, zelfs als je de kinderwagen met slechts één hand duwt. Ondertussen kan je gerust zijn dat je kindje elke keer weer van een soepele rit geniet.

    dichtbij jouw baby

    De stoel van de Lynx heeft een hoogte van 56 cm, zodat je baby altijd dichtbij is. Of je nu onderweg bent of even wilt pauzeren voor een lunch, met de Lynx is je kleintje altijd in de buurt.

    Shop online