Parkbekleding: 2+1 gratis

Knuffels: 4+1 gratis

Ondergoed: 4+1 gratis

Outlet: 20% discount

Slabbetjes: 4+1 gratis

Tetradoeken: 4+1 gratis

sluiten
14 dagen bedenktijd     •     gratis verzending vanaf €75     •     verzending binnen 24u
  • search Zoeken
  • Wenslijst Verlanglijstje

       Mijn verlanglijstjes

  • profile Profiel
  • shopping 0 Mandje

    Winkelmandje

    Bestelwaarde
    BTW
    0 product
  • zalige badmomentjes met het flexi bath van stokke

    Badtijd, een moment van pure vreugde voor zowel ouder als baby. Het is een tijd om te ontspannen, te spelen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Bij Stokke begrijpen ze de magie van zalige badmomentjes en daarom ontwikkelde ze hun Flexi Bath, een innovatief bad voor jouw baby's wasroutine.

    waarom mensen dol zijn op het stokke flexi bath?

    Dit bekroonde populaire babybadje is licht en draagbaar met de mogelijkheid om op te vouwen en gemakkelijk op te bergen of mee te nemen op reis. Het heeft ook een antislipbasis, optionele hittegevoelige badstop en een innovatieve, ergonomisch newborn support; zodat je kleintje veilig en comfortabel in bad kan gaan.

    Flexi Bath

    Stokke Flexi Bath

    flexi bath x-large

    Het Flexi Bath X-Large is voor groeiende peuters of om samen met broer of zus in bad te gaan. Zelfs in dit grotere formaat is het Flexi Bath X-Large bad nog steeds opvouwbaar en perfect om op te bergen in kleinere ruimtes.

    Flexi Bath X-Large 

    Stokke Flexi Bath

    newborn support 

    Het Flexi Bath Newborn Support is ontworpen om je baby in de perfecte hoek te houden, met ergonomische ondersteuning voor ultiem comfort. Dit betekent gemoedsrust voor jou en een plezierige ervaring voor je baby. Eenvoudig te bevestigen en te verwijderen wanneer je kleintje zelfstandig rechtop kan zitten.

    Newborn support 

    Stokke Flexi Bath

    dichtbij jou

    De Stokke Flexi Bath staander is ontworpen om je baby dichtbij jou te houden, voor een betere binding en meer plezier tijdens het badje. Speciaal gemaakt voor het Stokke Flexi Bath. Voorkom rugklachten. Je hoeft niet meer op de grond te zitten, met deze stevige, ergonomische hulp.